Καλώς ήρθατε στο blog μας - Porto Klaras Ξενοδοχείο και Οικογενειακές Σουίτες στην Κύθνο

Καλώς ήρθατε στο blog μας

Καλώς ήρθατε στο blog μας! Αυτό είναι το blog του Porto Klaras, ενός καταπληκτικού ξενοδοχείου στο νησί της Κύθνου. Μέσα από το blog μας, θα σας παρουσιάσουμε το όμορφο νησί μας αλλά και την καθημερινότητά μας σε αυτή τη γωνιά του Αιγαίου. Για αυτό το λόγο, δίπλα σε άρθρα για το πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε στο νησί μας, θα δείτε επίσης νέα, εκδηλώσεις και κείμενα για την καθημερινή μας ζωή στην Κύθνο.

Διοικητικά η Κύθνος ανήκει στις Κυκλάδες και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά διαρκεί 3 ώρες, ενώ το ταξίδι από το Λαύριο μόλις 1,5 ώρα. Λόγω της μικρής απόστασης από την Αθήνα και της εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, η Κύθνος αποτελεί έναν συχνό προορισμό για σαββατοκύριακα και σύντομες αποδράσεις.

Στο βόρειο τμήμα του νησιού, θα βρείτε το όμορφο ψαροχώρι των Λουτρών, το οποίο πήρε το όνομά του από τις ιαματικές πηγές της περιοχής. Σε μια φανταστική τοποθεσία με θέα στο Αιγαίο και στα Λουτρά, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, το Porto Klaras. Πρόκειται για ένα ιδανικό κατάλυμα για να μείνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κύθνο, καθώς απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία των Λουτρών, τις ψαροταβέρνες δίπλα στη θάλασσα και το κέντρο του χωριού.

Ζήστε ξέγνοιαστες ημέρες στα όμορφα διακοσμημένα δωμάτιά μας με τα έντονα χρώματα και την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ ή ένα βραδινό ποτό στο μπαλκόνι, με θέα το Αιγαίο. Αυτές τις στιγμές θα τις θυμάστε για μια ζωή!