Διαμονή

Το Porto Klaras στην Κύθνο

Ανακαλύψτε την εμπειρία διαμονής

Στα Λουτρά, ένα όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κύθνο, θα βρείτε το Studio Apartment Ξενοδοχείο Porto Klaras, ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στο νησί. Το Porto Klaras προσφέρει ξεκούραστη διαμονή σε δίκλινα δωμάτια, studios ή διαμερίσματα.

Standard Studios

Τα studios στο Porto Klaras είναι ιδανικά για ζευγάρια. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ και μπαλκόνι με εξαιρετική θέα όπου θα απολαύσετε πραγματικά ξέγνοιαστες στιγμές.

Superior Studios

Τα Studios στο Porto Klaras είναι ιδανικά για ζευγάρια. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ και μπαλκόνι με εξαιρετική θέα όπου θα απολαύσετε πραγματικά ξέγνοιαστες στιγμές.

VIP Studios

Τα VIP Studios στο Porto Klaras είναι ιδανικά για ζευγάρια. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ και μπαλκόνι με εξαιρετική θέα όπου θα απολαύσετε πραγματικά ξέγνοιαστες στιγμές.

Διαμερίσματα

Τα διαμερίσματα στο Porto Klaras είναι ευρύχωρα και ιδανικά για οικογένειες με παιδιά ή μεγάλες παρέες. Αυτά τα δίχωρα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, κλιματισμό, ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι με εξαιρετική θέα.