Πως να διαλέξετε ξενοδοχείο στην Κύθνο | Porto Klaras Blog

Πως να διαλέξετε ξενοδοχείο στην Κύθνο

Η Κύθνος είναι ένα μικρό νησί στις δυτικές Κυκλάδες, τόσο κοντά στην Αθήνα αλλά και τόσο μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Αν και οι Κυκλάδες φιλοξενούν τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος και η Νάξος, ωστόσο η Κύθνος διατηρεί έναν πιο ήπιο χαρακτήρα όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη.

Διατηρώντας αναλλοίωτο το εξαιρετικό περιβάλλον και την τοπική παράδοση, μην έχετε καμία αμφιβολία πως η Κύθνος αποτελεί την ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για ένα ήσυχο νησάκι για καλοκαιρινές διακοπές. Στο άρθρο αυτό, θα σας αποκαλύψουμε τα σημεία που πρέπει να έχετε υπόψιν όταν ψάχνετε για ξενοδοχείο στην Κύθνο. Στο τέλος, θα έχετε καταλάβει γιατί το δικό μας ξενοδοχείο, το Porto Klaras, αποτελεί το ιδανικό μέρος για διαμονή στο νησί.

Διαλέξτε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Κύθνο

Αν όλο το χειμώνα ονειρευόσασταν ένα μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τότε πιθανότητα ονειρευόσασταν τα μπαλκόνια μας στο Porto Klaras! Περάστε τις πιο ξεκούραστες στιγμές των διακοπών σας στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι με θέα το φανταστικό ουρανό των Κυκλάδων και τη θάλασσα του Αιγαίου. Η θάλασσα θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρύζετε το πρωί όταν ξυπνάτε. Απολαύστε την με ένα πρωινό καφέ, ενώ με ένα δροσιστικό ποτό θα χαίρεστε το ηλιοβασίλεμα, έπειτα από μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία. Αυτές τις στιγμές θα τις θυμάστε για μια ζωή!

Έχετε τη θάλασσα στα πόδια σας

Υπάρχει κάτι καλύτερο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές από μια χαλαρωτική παραλία μόλις λίγα βήματα από το ξενοδοχείο σας; Βρείτε ένα ξενοδοχείο στην Κύθνο μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία, όπως το Porto Klaras που βρίσκεται λίγα βήματα από τη κεντρική παραλία των Λουτρών.

Κοντά σε ταβέρνες και καταστήματα

Ένα ξενοδοχείο στην Κύθνο κοντά σε ταβέρνες, καφετέρειες και καταστήματα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν δεν έχετε έρθει στο νησί με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς και αν δεν θέλετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Μέσα μεταφοράς

Αν έχετε αποφασίσει να βασιστείτε στα δημόσια μέσα μεταφοράς για τα ταξίδια σας στο νησί, βρείτε ένα ξενοδοχείο στην Κύθνο κάπου με συχνά δρομολόγια λεωφορείου. Καθώς τα Λουτρά αποτελούν το πιο δημοφιλές τουριστικό μέρος στην Κύθνο, υπάρχουν αρκετά δρομολόγια λεωφορείου για τη Χώρα, το λιμάνι του Μέριχα, τη Δριοπίδα και διάφορα μέρη στο νησί. Τα λεωφορεία είναι πιο συχνά την υψηλή περίοδο, ενώ υπάρχουν και αρκετά ταξί.

Κάπου με παραδοσιακό στυλ

Σίγουρα όταν κάνετε διακοπές στις Κυκλάδες, θα θέλετε να μείνετε κάπου με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο στην Κύθνο που τιμά την κυκλαδίτικη παράδοση, με άσπρους τοίχους, όμορφες αψίδες, φωτεινά χρώματα και ξύλινα παντζούρια. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος από το Porto Klaras!

Επωφεληθείτε από τα ιαματικά λουτρά

Καθώς το νησί της Κύθνου είναι γνωστό για τα ιαματικά του λουτρά με τις θεραπευτικές ιδιότητες, γιατί να μην επωφεληθείτε στις διακοπές σας; Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Υδροθεραπευτήριο στα Λουτρά, μπορείτε να κολυμπήσετε στις δυο ανοιχτές και ελεύθερες ιαματικές πηγές στο τέλος της παραλίας των Λουτρών. Το ζεστό αυτό νερό είναι ιδανικό για πολλές αρρώστιες, όπως ρευματικά, αρθρίτιδα και άλλα.

Είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση για ξενοδοχείο στην Κύθνο; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας!